Rep propostes de viatges segons les teues preferències amb Here I go

Compartir

Hi ha desenes de webs per a comparar viatges, hotels, vols, i en definitiva organitzar les nostres vacances. Gràcies a Internet podem trobar els millors preus per a eixe viatge perfecte que sempre hem volgut fer, aixina com planificar les activitats que farem. Però, i si simplement volem viatjar, però no sabem a on?

here i go

Here I go és una pàgina web que ens ofereix suggeriments de viatges que ens podrien interessar en base a les preferències que indiquem: durada del viatge, nombre de persones, pressupost diari per persona, mitjà de transport, etc. A més, també ens donarà l’opció d’especificar quant ens interessen alguns aspectes del viatge, com: cultura, història, gastronomia, etc. Amb totes aquestes dades, Here I go ens proposa el destí que més s’adapta als nostres gustos, així com l’allotjament, rutes amb dates recomanades i les activitats diàries que podrem fer. També ens indicarà els requisits del viatge, com visats o vacunes, depenent del país de destinació. Una vegada tinguem la nostra ruta, podrem gestionar les reserves amb proveïdors especialitzats, així com guardar la informació de la nostra ruta a mode de guia personalitzada.

L’ús de la pàgina web requereix un registre gratuït, encara que per a gaudir al 100% les funcionalitats de la pàgina necessitarem un compte d’usuari premium que costa 19,90€ anuals. Pel moment hi ha catorze països de destinació en quatre continents, amb diferents rutes i amb possibilitat de personalització. 

Podeu trobar la seua web ací.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: