Repara el teu smartphone en mitja hora

Fotografia de l'usuari K.G.23 a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

En dos centres comercials de Barcelona ja es pot reparar el 90% de les avaries dels nostres mòbils en menys de mitja hora i mentre es fan les compres.

Els centres comercials Les Arenes de Barcelona i Gran Vía 2 de l’Hospitalet de Llobregat ja disposen d’un punt Lick Second Life per a reparació de smartphones de qualsevol marca, que garanteixen la reparació del terminal en menys de 30 minuts per a un 90% dels casos.

La idea és que qualsevol de nosaltres que tinguem un problema amb el nostre telèfon mòbil intel·ligent, puguem deixar-lo en aquests punts a arreglar mentre fem un vol o anem de compres, i puguem tornar a casa amb el terminal ja en ple funcionament.

La companyia que hi ha darrera d’aquesta iniciativa és Ascendeo Iberia, la qual està vinculada amb la francesa Innov8, líder al país gal en la distribució de terminals lliures i accessoris.

A més d’arreglar mòbils, als punts Lick Second Life també s’hi vendran terminals de segona mà a preus assequibles i bateries, un dels elements que més es degrada dels terminals amb el temps.

Segons Ascendeo, la longevitats dels terminals és cada cop més gran, fet que provoca que veiem més avaries com ara pantalles trencades, oxidació de parts de la carcassa, o malfuncionament de determinades peces d’ús comú. En dispositius que, molts cops, estan pensats per no durar gaire més d’un any, l’increment de la seva vida operativa pot suposar un problema per l’estrés dels materials.

Els problemes de programari també són solucionats en aquests punts, com ara actualitzacions que no es realitzen de manera correcta, o bloquejos.

Per al 2018, Ascendeo preveu tenir punts de reparació en una cinquantena de grans centres comercials repartits per tot l’Estat Espanyol.

Imatge de portada de l’usuari K.G.23 a Flickr sota llicència Creative Commons

Guillem Alsina
Etiquetes: