Repartim 50 invitacions per Inbox, la nova eina de Gmail

Compartir

Poca gent esperava aquesta nova aplicació de Google, i molt menys l’èxit i les bones opinions que està tenint entre els primers usuaris que han pogut provar Inbox. No és un experiment, milers de persones han pogut començar a utilitzar el complement de correu, ja sigui per les mateixes invitacions que Google va repartint o perquè altres usuaris poden convidar amistats. No és difícil aconseguir-ne una, però tampoc és feina fàcil. Diversos usuaris i lectors d’ycom ens heu preguntat al respecte.
Hem aconseguit un paquet de 50 invitacions que enviarem als primers 50 correus que es registrin al butlletí d’ycom.cat. De moment no hem enviat cap resum mensual dels articles més llegits, però és un canal que obrirem aviat i que us explicarem amb més detall. No serà un únic resum, hi haurà articles exclusius, informació destacada i altres extres que estem treballant, com concursos o altres promocions.
Per registrar-se simplement heu d’introduir el correu (el mateix amb el qual voleu utilitzar Inbox) a l’espai que hi ha a la barra “connecta” (dreta) del portal. No és cap sorteig, les 50 primeres persones que ho facin rebran al cap d’unes hores la invitació.

Saps de què parlem? Google vol revolucionar el correu electrònic amb Inbox, la nova eina de Gmail

ALERTA: per visualitzar la barra “connecta” i l’espai del butlletí cal fer-ho via ordinador.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: