ElTenedor s’associa amb Google: reserva taula als restaurants directament des del cercador

Reserves a ElTenedor des de Google
Compartir

ElTenedor ha arribat a un acord amb Google que permetrà als restaurants convertir ràpidament els usuaris del cercador en clients. L’aliança entre les dues companyies consisteix en la integració d’un nou botó de reserva a la fitxa amb la informació dels restaurants a Google MyBusiness (el recull de dades dels negocis que el cercador genera a la dreta de la pàgina de resultats) i Google Maps.

La nova funció “Reserva amb Google” donarà la opció als usuaris de la xarxa buscar un bon per a dinar o sopar, descobrir en temps real si hi ha una taula disponible en un restaurant d’ElTenedor i reservar-la en tan sols uns clics. S’obre així un nou canal de reserves, disponible 24 hores al dia els 7 dies de la setmana, amb una experiència de navegació fluïda, simple i optimitzada per a dispositius mòbils.

Reserva amb Google a ElTenedor

“Sempre estem buscant innovació per donar suport als restaurants en els seus reptes diaris. La integració de ‘Reserva amb Google’ ajudarà realment als usuaris d’Internet que busquen un restaurant a Google a reservar una taula de forma fàcil i immediata. Per als restaurants, significa augmentar la seva visibilitat en línia i obtenir fins i tot més clients. Aquesta és la raó per la qual estem molt contents d’oferir aquest nou canal de reserva a tots els nostres restaurants associats a tot el món”, explica el COO de ElTenedor, Olivier Thierry, en el comunicat oficial de l’empresa.

La funció ‘Reserva amb Google’ ja és una realitat per als més de 50.000 restaurants que utilitzen ElTenedor arreu del món i se suma a altres integracions importants afegides en els últims mesos, com el botó de reserva a Instagram.

Reserva amb Google a ElTenedor

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: