Road to Berlin : les millors aplicacions per moure’t per Berlin

Compartir

Dissabte hi ha el partit de futbol que portem tot l’any esperant. Juve i Barça s’enfronten en el duel de l’any: la Final de la Champions League.

Tens les entrades? Has reservat bitllets o agafaràs carretera i manta? Sigui com sigui, si et plantes a Berlin, fes un cop d’ull a les aplicacions que t’hem preparat des d’YCOM.cat

Guies de viatge

Berlin City Guide

Berlin City Guide (4,99€)

Descobreix Berlin amb Tripwolf, una aplicació que combina una guia de la ciutat amb una comunitat de viatgers que ofereixen opinions sobre els millors llocs per visitar, restaurants, botigues, bars, etc.

Planifica el teu viatge o sortida i crea la teva pròpia ruta amb descripcions, consells de viatgers de tot el món, mapes de la ciutat i fotografies. Pots utilitzar-la online o, si no vols gastar en dades, tens l’opció d’utilitzar-la fora de línia.

A més, Tripwolf t’ofereix una guia de Berlin gratuïta en PDF que pots descarregar-te fent clic aquí. Disponible en anglès, alemany, francès, italià i castellà.

Ber etips (2,99€)

Deixa de portar la guia de viatges en paper i descarrega’t Etips. Pensada per ser utilitzada 100% offline, amb funció GPS i realitat augmentada.

Etips t’ofereix visitar Berlin en 4 itineraris diferents segons la durada del teu viatge amb informació sobre els llocs turístics i culturals de més interès i dels millors llocs on comprar, on dormir, on menjar, etc. Tota aquesta informació es complementa amb consells als viatgers i amb informació sobre com moure’t per Berlin ja que mostra informació de les parades d’autobusos i un mapa de metro consultable fora de línia.

Disponible en anglès, alemany, francès, italià i castellà.

 

Cool Cities Berlin (3,99€)

Cool Cities Berlin (3,99€)

Cool Cities Berlin presenta una bona selecció de llocs d’interès amb fotografies, informació i contacte.  Inclou diverses opcions de cerca (per districte, categoria i ‘Al teu voltant’, que usa GPS i no requereix connexió a Internet) per crear el teu propi recorregut i afegir-hi els teus preferits. Amb un recorregut visual de la ciutat i una navegació senzilla, el mapa et guiarà per Berlin en línia o bé fora de línia.

Disponible en alemany, anglès, castellà, francès, italià, neerlandès i xinès simplificat.

 

Berlin inspires (1,99€)

Berlin inspires (1,99€)

El contingut de Berlin inspires canvia segons si visites la ciutat a l’hivern o a l’estiu. Amb aquesta guia, que promet ajudar-te a descobrir els secrets més ben guardats de Berlin, sabràs on trobar el cafè més fort, on comprar la roba de disseny més cool de la ciutat, on és el bar de moda o bé on relaxar-te si estàs molt nerviós per a la final.

Més de 100 punts d’interès amb navegació GPS i un calendari d’esdeveniments de la ciutat.

Disponible en anglès.

 

Culty Berlin (ES) (Gratuïta)

Culty Berlin (ES) (Gratuïta)

Culty Berlin és una audioguia per descobrir Berlin en 51 parades amb informació cultural i històrica i les millors anècdotes i curiositats de cadascuna d’elles.

Hi trobaràs informació sobre els horaris d’obertura, el preu, l’adreça, els números de telèfons i els llocs web de cada parada. També inclou informació sobre com arribar a cada punt d’interès i et permet consultar els mapes de la ciutat i els mapes de transport per desplaçar-te per Berlin. En canvi, no hi trobaràs informació sobre hotels, restaurants o llocs on anar a comprar.

Del que sí podràs gaudir és d’una selecció de fotografies històriques i fotografies actuals de la ciutat a través de les quals podràs comprovar la ràpida transformació de la ciutat en els darrers anys.

Disponible en alemany anglès, castellà i italià.

 

Steet Art Berlin (Gratuïta)

Steet Art Berlin (Gratuïta)

Berlín és la meca per als amants de l’art del carrer. Fins el 1989 el Mur de Berlín va servir com un enorme llenç d’art i graffiti; després de la reunificació la fusió de l’art urbà i de carrer han convertit els carrers de Berlin en una magnífica galeria d’art.

Assegura’t de visitar els millors 25 murals que t’ofereix aquesta aplicació amb descripcions detallades, informació sobre els artistes, fotografies i informació sobre com arribar-hi.

Mou-te per Berlin

Berlin Subway BVG Map and Route Planner (Gratuïta)

Berlin Subway BVG Map and Route Planner (Gratuïta)

Berlin Subway BVG Map and Route Planner és una aplicació de metro de Berlin amb la qual podràs localitzar la parada més propera i planificar les teves rutes.

Disponible en diversos idiomes, entre ells, el català.

BVG fahrinfo Plus Berlin (Gratuïta)

BVG fahrinfo Plus Berlin (Gratuïta)

BVG fahrinfo Plus Berlin és l’aplicació oficial de l’Autoritat de Transport de Berlín (BVG) per al transport públic en metro i tren de rodalies, tramvia, autobús i ferri i tren regional a les zones tarifàries de Berlin i proximitat.

Inclou informació dels horaris de tota la xarxa i venda de bitllets per al mòbil. També podràs consultar el mapa de la xarxa de metro offline però, alerta, que per comprar el bitllet necessites connexió a Internet, encara que una vegada comprat, podràs visualitzar-lo sense connexió.

Disponible en alemany, anglès, francès i italià .

CityMapper (Gratuïta)

CityMapper (Gratuïta)

La premiada aplicació Citymapper també funciona a Berlin. És la resposta perfecta per anar d’A a B. Planifica la teva ruta i rep informació en temps real sobre arribades, sortides i incidències en el servei. Citymapper necessita Wi-Fi o 3G i per a que funcioni bé cal activar la geolocalització.

MyTaxi (Gratuïta)

MyTaxi (Gratuïta)

Finalment, per desplaçar-te per dins la ciutat no t’oblidis que a Berlin també tens disponible l’app MyTaxi.

Menjar i beure

 

Restaurants (2,99€)

Restaurants (2,99€)

Tota la diversitat gastronòmica de Berlín: més de 600 restaurants, cafeteries, pastisseries i bars amb una descripció detallada i informació pràctica, com horaris i connexions de transport la trobaràs en aquesta app. Els millors i més singulars restaurants de Berlin classificats per tipus i estil de cuina, popularitat, distància, preu etc.

També inclou un mapa interactiu per trobar els restaurants més propers.

Disponible en alemany, anglès, castellà, francès i italià.

Tebla (Gratuïta)

Tebla (Gratuïta)

TEBLA és una aplicació per descobrir restaurants únics a Berlín i fer-hi la teva reserves de manera fàcil. Quan has escollit el restaurant només cal que especifiquis una data i el número de persones i en rebràs la confirmació per correu electrònic.

Trobaràs més informació i aplicacions sobre la final de la UEFA Champions League a la selecció en portada que t’ofereix Apple a iTunes.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: