RTVE, Twitch i iHeartRadio es fan compatibles amb Chromecast

Compartir

Malgrat les seves evidents limitacions, el Chromecast de Google s’està convertint en un dels dispositius més innovadors i utilitzats dels últims temps. Gran part de culpa la tenen un preu ajustadíssim i la seva capacitat de seguir utilitzant en segon pla les aplicacions mitjançant les quals estem testejant contingut en els nostres televisors, la qual cosa realment és un tret diferenciador i molt apreciat pels usuaris. També està sent molt important el suport que li han donat des del principi moltes aplicacions de renom, tot i que encara no són les suficients.

TAMBÉ: El Chromecast de Google arriba a Catalunya per 35 euros

Una de les coses de les que fa un temps es vénen queixant els usuaris espanyols és que els mitjans encara no hagin apostat per aquest gadget. Però poc a poc els desenvolupadors d’aplicacions d’aquests importants mitjans i d’altres importants plataformes estan començant a fer cas al mercat, i això es veu reflectit en la nova remesa d’apps que han rebut suport per al dispositiu d’streaming de Google en les seves últimes aplicacions.
Twitch, la coneguda plataforma de streaming de videojocs recentment adquirida per Amazon, li ha afegit per fi suport per Chromecast a la seva aplicació per a dispositius mòbils. El millor de tot és que no ha estat l’única, ja que la seva decisió l’han replicat altres aplicacions internacionals de la talla de iheartradio, WATCH Disney o DramaFever.
Però la notícia ve donada per l’aposta que ha fet Ràdio Televisió Espanyola, que ha dotat a la seva aplicació RTVE.es per a mòbils i tauletes Android d’una esperadíssima compatibilitat amb el dispositiu de Google. D’aquesta manera ja podrem gaudir via TV de tot el contingut de la 1, La 2, Teledeporte, Canal 24 hores i les emissores de RNE quan vulguem. Esperem que tant Mediaset com Atresmedia prenguin nota i no triguin massa a emular la televisió pública i donar suport per Chromecast en les seves aplicacions d’Android i iOS.

FONT

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: