Rumors Apple: L’iPod Touch de setena generació podria arribar aquest 2019

Rumors sobre un nou iPod Touch
Compartir

Apple estaria treballant en la setena generació de l’iPod Touch, que es presentariaen algun moment del 2019, segons han indicat fonts d’empreses proveïdores de la companyia de Cupertino.

Segons el web japonès especialitzat en informació sobre AppleMac Otokara, diversos proveïdors d’Apple que van assistir al CES 2019 han assegurat que la companyia està treballant en la nova generació d’iPod Touch, que prendrà el relleu de l’última d’elles, la sisena, llançada ja fa més de tres anys.

El portal no ha proporcionat més detalls sobre aquestes novetats sobre els reproductors iPod, més enllà que es tractaria d’un dispositiu amb pantalla tàctil de la gamma Touch i que tot indica a que integraria el servei d’Apple Music. També es rumoreja la possibilitat que els iPods passessin a comptar amb un port USB-C, similiar al que utilitzen els últims iPads Pro.

Un sector que ha canviat des del 2015

L’últim iPod Touch va ser presentat al juliol de 2015 i es correspon amb la sisena generació d’aquest, que continua a la venda a  les botigues Apple. Al mercat espanyol, l’iPod Touch de 32 GB pot adquirir-se per 232,81 euros.

Des que Mac Otokara llancés la notícia, tots els mitjans especialitzats se n’han fet ressò. Molts es pregunten si té sentit seguir amb la gama dels reproductors musicals, tenint en compte les funcions que han inclòs els iPhones i els preus ofereixen alguns dels últims models, més assequibles.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: