Ryanair oferirà WiFi gratuït en els seus vols

Compartir

No serà la millor companyia, no serà la més simpàtica ni tampoc serà la més còmoda, però si que podrem presumir que Ryanair oferirà una cosa que de moment no hem vist a gaires companyies: tindrem WiFi gratuït en els seus vols.

Després de renovar el seu lloc web, intentar canviar la seva imatge i ara millorar-la amb aquest nou servei (WiFi), sembla ser que la companyia vol aconseguir que els seus usuaris gaudeixin de WiFi gratuït.

Segons llegim a Reuters, la companyia introduirà en els seus avions un servei d’entreteniment abord amb accés a pel·lícules i series de televisió en tots els dispositius que porti l’usuari a sobre (terminals, tauletes, portàtils…) i que amb tot això, oferirà el conegut WiFi a tots els usuaris dels seus vols.

Quant arribarà aquest WiFi gratuït?

De moment no ho veurem aquest any (esperem que no trigui gaire), Ryanair ho integrarà en diferents vols de la seva companyia (els que tenen més usuaris) i ho provarà a partir de finals d’any. El que sabem segur és que si ofereix WiFi gratuït tindrem una mica massa de publicitat per poder-ho subvencionar.

Font | Reuters

Vist a | Omicrono

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: