Sabates intel·ligents i trípodes per a smartphones al Petites pantalles

Petites pantalles del 8/10/2014
Compartir

En el Petites pantalles de la setmana passada vam explicar què és i per a què serveix la “sabata intel·ligent” Lechal, i un trípode per a smartphones de Sony.

Ja teniu a la vostra disposició el vídeo corresponent a l’espai Petites pantalles del programa Té de Tot de TV Girona que es va emetre el passat dimecres dia 8, dedicat als gàdgets i en el qual hi col·laborem des d’YCOM.

Concretament, i com de costum, va ser el nostre Redactor en cap, Guillem Alsina, qui va acudir a l’espai per mostrar als telespectadors el concepte de sabates intel·ligents (smartshoes) encunyat per Lechal, i per a què pot servir el producte que aquesta empresa india ens proposa.

Malauradament, i per qüestions d’agenda de Lechal, no vam poder gaudir d’un dels seus exemplars a l’estudi, però si vam veure un vídeo il·lustratiu i ens en vam fer una idea molt aproximada.

La segona part del programa va estar dedicada a una solució de trípode per a smartphone de petita alçada (uns 20 centímetres) de Sony, que ens permet convertir el nostre smartphone en una cámera fixa posant-la amb aquest adminícul a sobre de qualsevol taula, moble o, en general, objecte que permeti matenir aquest aparell estable.

Tot seguit podeu gaudir d’aquest vídeo:

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: