Samsung ensenyarà a Barcelona com s’ha de programar per als seus smartwatches

Compartir

El Mobile World Centre de Barcelona, situat a l’edifici de Telefónica que l’operadora té a la cantonada entre el carrer Fontanella i Portal de l’Àngel, serà el proper dimecres dia 25 l’escenari escollit per Samsung per dur-hi a terme la jornada per als desenvolupadors dedicada als seus smartwatches (rellotges intel.ligents).

Sota el títol de Gear Developer Day la jornada donarà cabuda a sessions en les quals es parlarà del conjunt format pel terminal Galaxy S5, els rellotges Galaxy Gear, i la cinta de fitness Gear Fit, o també la plataforma de programari orientada a la salut electrònica, sHealth, així com també les eines per explotar-la.

L’assistència a aquest esdeveniment és gratuïta prèvia inscripció a través del lloc web que Samsung ha posat a disposició dels desenvolupadors.

El dels dispositius vestibles o portables (wearables) és un camp que tot just comença a donar les primeres passes i, precisament per això, encara hi ha moltes aplicacions per fer-hi. El desenvolupament de solucions que n’aprofitin les funcionalitats i facilitats és un dels terrenys amb més futur dins de l’àmbit de la tecnologia i, per tant, també un generador de llocs de treball i dinamitzador de l’economia.

Guillem Alsina
Etiquetes: