Samsung Galaxy E5 i Galaxy E7, a per la gamma baixa

Compartir

Semblava que Samsung va voler ofegar el mercat de dispositius i aquests dos acaben de finalitzar aquesta tasca i no. Samsung ha guardat els Samsung Galaxy E5 i Samsung Galaxy E7 per a aquest 2015 i de bona manera. Aquests dos dispositius arriben amb bones especificacions i, sobretot i important per al client i usuari final, amb un bon preu.

El primer d’ells, el Samsung Galaxy E5, va directe a intentar lluitar contra el Motorola Moto G. Aquest dispositiu apareix al mercat amb una pantalla de 5 polzades amb tecnologia Super AMOLED, un processador de quatre nuclis a 1,2 GHz i 1,5GB de memòria RAM.650_1000_galaxy-e5

A part, disposa d’una càmera de vuit megapíxels amb Flash LED i una frontal de cinc megapíxels. Tot ell funciona amb una bateria de 2.400 mAh i té tots els complements per a no necessitar res més: WiFi, A-GPS, GLONASS, acceleròmetre, sensors de proximitat. I amb Android dins seu, la versió que porten és Android 4.4 Kit Kat i s’espera que actualitzi a Android 5.0 Lollipop si vol seguir el ritme del Motorola.

L’altre dispositiu que acompanya aquesta presentació és el Samsung Galaxy E7, una mica més gran i una mica més potent. Aquest dispositiu surt amb una pantalla de 5,5 polzades amb tecnologia Super AMOLED, un processador de quatre nuclis a 1,2 GHz i 2GB de memòria RAM.

Aquest model disposa d’una càmera superior, 13 megapíxels i la mateixa frontal, cinc megapíxels. Tot ell funciona amb una bateria de 2.950 mAh i tindrà Android 4.4 Kit Kat dins seu, també amb actualització esperada a Android 5.0 Lollipop.

650_1000_galaxy-e7

Els dos dispositius tenen espai per a la microSD i arriben amb una finalitat, acabar amb el govern centralitzat dels Motorola i BQ en el mercat europeu. Aquests dos dispositius apunten a mercats emergents i segurament Catalunya els rebrà amb els braços oberts. Els seus preus són de 255 euros pel Samsung Galaxy E5 i 307 pel Samsung Galaxy E7.

Més informació | Samsung

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: