Samsung Galaxy S5 per 299 dòlars?

Compartir

Fa dos dies us vam ensenyar tota la informació del nou Samsung Galaxy S5. Goophone, una companyia xinesa especialitzada en fer rèpliques pràcticament exactes de dispositius de marques conegudes tan sols ha tardat 48 hores en presentar els seu clon econòmic del Samsung Galaxy S5. El preu del Goophone S5 (nom molt original) és de 299,99 dòlars.

Les especificacions del clon són:

  • Pantalla de 5 polsades FullHD (1920×1080)
  • Processador de 8 nuclis a 2 GHz
  • 2 GB de memòria RAM
  • 32 GB de memòria interna més una ranura per targetes microSD
  • Càmera posterior de 13 MP i frontal de 5 MP
  • Bateria de 2800 mAh

Podeu comparar les característiques d’aquest dispositiu amb les del S5 real aquí.

Goophone S5

Com podem comprovar, certs apartats de les especificacions son molts semblants. Tant mateix podem trobar moltes diferències.

El S5 original incorpora un processador Snapdragon 801. La segona diferencia que podem trobar és la qualitat dels materials, lògicament el clon no es submergible i tampoc disposa de el lector d’empremta dactilar. Per acabar, el Goophone S5 no incorpora 4G. Aquest últim punt no és molt rellevant, ja que el territori català no disposa en la seva totalitat de cobertura 4G.

S’hauria de veure el rendiment real d’aquesta copia exacte del Samsung Galaxy S5. Tot i així a simple vista i a partir de les especificacions estem davant d’un dispositiu amb una molt bona relació qualitat preu. Com a afegit, podem trobar el Goophone S5 en el mateixos colors que l’original, blau, blanc, negre i daurat. Una opció interessant per aquelles persones que troben atractiu el disseny del buc insígnia de Samsung però no es volen gastar 729 dòlars.

Més informació sobre el Goophone S5 | Enllaç

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: