Samsung Galaxy Tab A, una tablet per a tota la família

Compartir

Samsung presenta una nova tablet amb un nou format de pantalla, amb funcions d’alt rendiment i a un preu assequible.

Samsung Galaxy Tab A és una tablet lleugera amb un gruix de tan sols 7,5 mm. Una de les principals novetats és el nou format de la pantalla, que ara és de 4:3 i està optimitzada per veure en millors condicions les pàgines web, els e-books i les revistes electròniques.  A més, la tablet porta preinstal·lat una sèrie de continguts Premium a través de Galaxy Gifts, que inclou l’Orbyt, fins a tres mesos de Yomvi Play, Just-Eat o Hancom Office.

La tablet permet configurar fins a 8 perfils d’usuari diferents, incorpora el sistema Multiwindow que permet utilitzar dues aplicacions al mateix temps sense canviar de pantalla i presenta una càmera principal de 5 Mp i una frontal de 2Mp.

El sistema operatiu del Samsung Galaxy Tab A és l’Android 5.0 Lollipop i el seu sistema de quadrícula de la pantalla d’inici ha estat redissenyat per ajustar-se a l’escala 4:3. Per altra banda, els pares poden activar el ‘Kids Mode’ on es poden controlar el temps que els fills utilitzen la tablet o donar permisos a les aplicacions que poden accedir. Els nens i nenes també podran tenir una pantalla d’inici dissenyada especialment per a ells amb funcions especials com Kids Music, Kids Drawing, Stickers i seccions d’Amics i Jocs.

La Samsung Galaxy Tab A inclou un processador 1.2 GHz Quad Core, 1,5 GB o 2 GB de RAM (depenent del model), 16 GB de capacitat d’emmagatzematge i una ranura Micro SD que admet fins a 128 GB d’emmagatzematge extern. El preu de la versió wifi és de 299€, amb S pen 349€ i amb 4G per 369€.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: