Samsung i Android signen la pau

Compartir

Al mercat dels smartphones hi ha una gran rivalitat, podríem dir que, “tonto l’últim”. Només cal veure a Samsung, el qual posseeix dispositius de tota mena. Com clar exemple podem triar el Galaxy Round, dispositiu que va ser presentat com “el primer smartphone amb pantalla corbada”.

No és res de nou que totes les companyies treballen per ser les primeres a innovar i destacar respecte a les altres. Fins ara vèiem com uns intentaven frenar les creacions del rival. Doncs bé, sembla que això canviarà una mica.

Samsung encara està treballant en Tizen, sembla que no va a separar d’Android, de moment. Doncs la companyia coreana i Google han arribat a un acord per treballar junts, colze a colze per innovar en les seves creacions.

No hem de passar per alt doncs, el que això pot suposar, ja que tant Samsung com Google tenen molta força al mercat.

Els coreans asseguren que treballant junts en acords com aquest, les companyies poden reduir els problemes i centrar-se en innovar. De fet, ja han arribat a acords similars amb empreses com Nokia o Microsoft.

Així i caldrà veure que depara el futur d’aquesta aliança. A vegades quan dos grans creuen els seus camins, ja es per unir-se, com per rivalitat el resultat pot no ser bo. Només cal veure com van acabar Apple i Samsung. Al novembre de l’any passat una sentència del jutge va obligar a Samsung a pagar 900 milions de dòlars a Apple per copiar en el disseny de productes de la poma.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: