Samsung i SEAT signen un acord per connectar els nous models Ibiza

Compartir

Samsung i SEAT han presentat un acord pel qual desenvoluparan solucions tecnològiques que permetin una connectivitat total en els nous models de SEAT Ibiza.

Moltes persones volen seguir connectades fins i tot quan estan conduint, però això pot provocar distraccions fatals i està totalment prohibit. Ara SEAT i Samsung presenten una solució per integrar totes les aplicacions del mòbil al quadre de comandaments del nostre cotxe a través de la tecnologia MirrorLink. De moment aquesta tecnologia és compatible amb el dispositiu Samsung Galaxy A3 i amb els nous models de SEAT Ibiza. Els continguts del telèfon intel·ligent es reprodueixen a la pantalla del cotxe de manera segura i sense que això suposi una distracció per al conductor, qui pot tenir accés a les aplicacions sense necessitat de treure la vista de la carretera.

El nou Ibiza és el primer model de SEAT que incorpora les exclusives solucions desenvolupades per Samsung. SEAT i Samsung han arribat a un acord de cooperació per al desenvolupament de solucions innovadores de connectivitat i, com a primer pas, oferirà a més de 35 països un Samsung Galaxy A3 amb l’aplicació de SEAT preinstal·lada.

MirrorLink és la tecnologia perfecta per utilitzar les aplicacions dels Smartphone de manera segura al cotxe. Les funcions que apareixen a la pantalla de l’Smartphone es reflecteixen a la pantalla tàctil dissenyada per al quadre de comandament del nou SEAT Ibiza.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: