Samsung incentiva la creació d’apps per a la seva botiga

Compartir

Oferirà premis i regals als desenvolupadors que pugin les seves aplicacions, creades amb els SDKs de Samsung per a smartphones, tablets o wearables.

La multinacional sud-coreana disposa de la seva pròpia botiga d’aplicacions per als seus dispositius, les apps de la qual poden coincidir en alguns casos amb les que hi ha a Google Play, o ser exclusives de la botiga de Samsung.

Per esperonar la publicació d’aplicacions en la seva pròpia botiga d’aplicacions, Samsung Espanya juntament amb Samsung Dev Spain, atorgaran a aquells desenvolupadors que enviïn aplicacions per a la seva avaluació i publicació, una sèrie de premis i regals directes. Aquestes apps han d’haver estat realitzades amb els SDKs de Samsung per a smartphones, tablets o wearables.

Cada setmana, Samsung premiarà amb 1.000 € bruts la millor aplicació (per a smartphone, tablet o wearable) pujada per un desenvolupador a la seva botiga d’aplicacions. Per a això, només cal ser usuari registrat de Samsung Dev Spain i que l’aplicació passi el control de qualitat de Samsung a partir del 6 d’abril de 2015. L’usuari entrarà en la competició des de que notifiqui que la seva aplicació està disponible.

A més, i sense cap sorteig, només per pujar les seves apps a la botiga de Samsung, els desenvolupadors espanyols podran optar a diversos regals directes: Per 2 aplicacions pujades a Galaxy Apps, podran optar a un smartwatch Samsung Gear S; per 3 aplicacions, un smartphone Samsung Galaxy A5; per 4 aplicacions, una tablet Samsung Tab S 10.5; i per 5 aplicacions, un smartphone Samsung Galaxy Note 4.

Per a això, els desenvolupadors d’aplicacions han d’estar registrats en Samsung Dev Spain, pujar les seves aplicacions a la botiga d’Apps de Samsung, passar el control de qualitat i notificar per correu amb quines aplicacions volen participar i quin regal volen rebre.

El concurs ja està en marxa des del passat dia 6, i es poden consultar en línia les bases del concurs.

Guillem Alsina
Etiquetes: