Samsung integra càrrega sense fils en un monitor

Compartir

Permet carregar, per exemple, un smartphone sense que a aquest se li hagi de connectar cap cable.

La multinacional sud-coreana Samsung s’ha intitulat com la primera fabricant en integrar un dispositiu de càrrega sense fils (wireless, inalàmbrica) en un monitor.

Concretament, es tracta de la sèrie SE370, que presenta exemplars de 23,6 i 27 polzades, pensats per al seu ús tant per part del consumidor final com per part dels professionals que han de treballar amb imatge i, com no, també per a l’àmbit del gaming, els videojocs. En aquest darrer, és compatible amb la tecnologia AMD FreeSync.

Aquests monitors incorporen un punt de càrrega compatible amb l’estàndard Qi Wireless, de manera que podran carregar qualsevol dispositiu que sigui compatible amb aquest mateix estàndard.

El punt de càrrega el trobem delimitat com una àrea circular que podem veure clarament en el peu del monitor. Mentre fem servir l’ordinador o dispositiu que està connectat a la pantalla, podrem deixar el nostre smartphone a sobre del punt explicat i, d’aquesta manera, s’anirà carregant sense haver-lo de connectar a cap cable.

Una llum LED incorporada a tal efecte ens permetrà comprovar si, efectivament, s’està carregant el dispositiu.

A més de preocupar-se per aquest aspecte, Samsung no ha deixat de ‘mimar’ la qualitat de la pantalla, que presenta una brillantor de 300 cd/m2, un angle de visió de 178 graus i té un temps de resposta de 4 ms.

Guillem Alsina
Etiquetes: