Samsung llença microSD de 256 GB

Compartir

Pensada per al seu ús en dispositius mòbils, pot arribar a emmagatzemar 12 hores de vídeo 4K.

Samsung ha presentat la tarja MicroSD EVO Plus de 256 GB, la qual està pensada per al seu ús en tota mena de dispositius mòbils de consum: smartphones, tablets, càmeres d’acció (tipus GoPro), o drons entre d’altres.

Amb aquesta capacitat, s’estima que els usuaris poden emmagatzemar en aquesta tarja fins a mig dia (12 hores) de vídeo en definició 4K, o bé 33 hores seguides de metratge en format FullHD, o 46 hores de vídeo HD. Altres mesures d’emmagatzematge apunten a fins a 55.200 fotografies, o 23.500 fitxers MP3, malgrat que aquests números són orientatius, i dependran sempre de l’espai que ocupi cadascun dels fitxers emmagatzemats, quelcom que al seu torn depèn de la resolució a la qual tinguem configurada la càmera, per exemple.

L’EVO Plus de 256 GB està basada en tecnologia V-NAND, i presenta una velocitat de lectura de fins a 95 MB/s, i d’escriptura de fins a 90 MB/s. És resistent a l’aigua (certificacions IEC 60529 i IPX7), i a l’exposició tant a camps magnètics com a emissions de rajos X.

La multinacional sud-coreana no n’ha fet públic el preu, el qual podria fàcilment rondar els 250 euros, però si ha donat a conèixer que tindrà una garantia de 10 anys.

Guillem Alsina
Etiquetes: