Samsung fabricarà pantalles OLED UHD de 15,6 polzades per a ordinadors portàtils

Samsung Displays OLED
Compartir

Samsung Display ha aconseguit desenvolupar la primera pantalla amb panell OLED de 15,6 polzades orientada per utilitzar-se en ordinadors portàtils. Segons ha informat Samsung en un comunicat, aquests panells UHD proporcionen la resolució més gran fins al moment en un ordinador portàtil amb 3840×2160 píxels, a tocar de la qualitat 4K (4.096 píxels).

Amb una superfície de 15,6 polzades, els panells compten amb un nivell de brillantor que varia dels 0,0005 a 600 nits i una relació de contrast dinàmic de 120.000:1. Això fa que el color negre sigui 200 vegades més fosc i el blanc, dues vegades més brillant que en les pantalles LCD.

Les noves OLED UHD de Samsung ofereixen un espectre de 3,4 milions de colors i estan dissenyades per mantenir intacta la gamma de colors DCI-P3, alhora que emet menys longituds d’ones blaves, aquelles que són perjudicials per a l’ull, i són més lleugeres i fines que les d’altres materials.

Amb un volum de color 1,7 vegades més gran en comparació amb les pantalles LCD de mida similar, les pantalles OLED de Samsung intenten millorar la claredat de visió a l’exterior en dispositius portàtils reduint la degradació de les imatges en aquests ambients.

Samsung Display ha especificat que començarà a produir en massa els panells OLED UHD de 15,6 polzades a mitjans de febrer, en un principi per al seu ús en portàtils de games altes.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: