Samsung Pay triomfa a Corea

Compartir

1,5 Milions de transaccions al llarg del primer mes de funcionament amb un volum de 30 milions de dòlars, encara que la comparació amb l’Apple Pay és difícil.

Mentre aquí esperem encara l’aterrada dels principals sistemes de pagament amb el mòbil que tot just es comencen a estendre per diversos llocs del món, Samsung ha anunciat un gran èxit per al seu propi sistema, Samsung Pay, i al seu propi país natal, Corea del Sud.

La multinacional sudcoreana ha anunciat un volum de transaccions de més de 30 milions de dòlars (35.100 milions de wons, la moneda pròpia de Corea del Sud) al llarg del primer mes de funcionament del sistema, repartits en més d’1,5 milions de transaccions.

Per comparar aquesta xifra, de moment només disposem del milió de targes de crèdit que els usuaris d’Apple Pay als Estats Units van introduïr al sistema durant els tres primers dies de funcionament del servei.

Recordem que aquests sistemes de pagament amb el mòbil (incloent també l’Android Pay de Google) es basen en targes de crèdit emeses per entitats bancàries les dades de les quals són introduïdes al sistema de pagament. És a dir, que l’empresa prestadora del servei no actua com un banc.

Samsung Pay començarà a operar als Estats Units aquest proper dilluns, mentre que encara no hi ha data concretada per a què arribi al nostre país.

Guillem Alsina
Etiquetes: