Samsung podria llançar un smartphone plegable l’any vinent

Compartir

Seria un smartphone de 5 polzades que, un cop desplegat, esdevindria un tablet de 7″.

Segons informa Etnews, el lloc web dedicat a oferir informació sobre la indústria tecnològica coreana, Samsung s’està preparant per llançar un smartphone plegable al mercat l’any vinent, 2017.

En la informació publicada, Etnews no en revela l’origen de la font, esmentant tan sols que es tracta de rumors. La credibilitat de la informació, però, ens ve donada en aquest cas per l’interès que sembla tenir la multinacional sud-coreana en aquest particular.

Fou l’any 2013 quan Samsung va presentar en societat les seves pantalles OLED flexibles i enrotllables en el marc del CES de Las Vegas, apuntant ja en la direcció de construir dispositius amb aquestes i el format que podrien tenir. Podeu trobar un breu vídeo promocional estrenat durant aquella presentació al final d’aquest article.

El dispositiu en desenvolupament, i que seria el primer a ser llançat al mercat amb aquestes característiques, seria una tauleta tàctil de 7 polzades que, plegada per la meitat, es convertiria en un smartphone de 5 polzades.

La fabricant sud-coreana hauria trigat, doncs, quatre anys en materialitzar el concepte mostrat el 2013.

Segons indiquen a Etnews, els smartphones doblegables serien una manera de revitalitzar les vendes en un sector que està veient com el ritme de renovació dels terminals per part dels usuaris es va alentint, un cop es va esgotant el nombre de consumidors que accedeixen per primer cop a un terminal intel·ligent, gràcies a la gran adopció d’aquest format de dispositiu.

Guillem Alsina
Etiquetes: