Samsung presenta el seu nou rellotge rodó

Compartir

Samsung presenta la nova versió del seu rellotge intel·ligent en format rodó.

Samsung Electronics Co, Ltd, ha anunciat el llançament del Samsung Gear S2, l’última proposta de la companyia en el camp de la tecnologia wearable. Aquest és un rellotge amb un disseny circular versàtil i segons Samsung ofereix una experiència d’ús intuïtiva així com funcionalitats avançades.  A més dels botons de Home i Back,  aquet nou rellotge ofereix un bisell giratori que facilita l’accés a les notificacions i aplicacions. Samsung no ha informat de la data de disponibilitat ni del preu.

El Samsung Gear S2 es presenta en dues versions, el clàssic amb un disseny més tradicional amb acabat negre i corretja de cuir i la versió estandard més minimalista i moderna. Totes dues versions tenen un gruix de 11,4 mil·límetres, i amb un un disseny lleuger i compacte que garanteix la total comoditat. Té una pantalla circular d’1,2″ i una resolució de 360 ​​x 360 (302 ppi). A més, disposa de l’última versió del sistema operatiu Tizen i al processador de doble nucli optimitzat d’1 GHz.

gear2

Les funcionalitats d’aquest nou dispositiu de Samsung continuen sent les mateixes (notificacions, calendari, correu electrònic, notícies, missatges, etc), però cal afegir-hi les noves funcions esportives. Samsung Gear S2 anima als usuaris a portar una vida saludable i activa. El registre d’activitat de 24 hores permet als usuaris veure el seu progrés diari i els seus patrons d’activitat amb un sol cop d’ull. A més, envia actualitzacions per motivar als usuaris i que compleixin els seus objectius d’estar en forma.

20150902PDEHYGN1SRBSELETUCCEJ0M3

Per aconseguir la màxima eficiència, Samsung Gear S2 incorpora tecnologia NFC, que permet realitzar pagaments mòbils sense necessitat de portar diners en efectiu. Samsung està treballant amb una àmplia selecció de partners de diferents sectors per ampliar la usabilitat dels wearables i optimitzar les vides mòbils dels consumidors de diverses formes, incloent les claus intel·ligents per a cotxes i habitacions i els controls remots que ajuden a gestionar la llar connectada.

Totes aquestes funcions estan suportades per una bateria que pot durar fins a 2-3 dies. Per carregar el SmartWatch, simplement cal col·locar Samsung Gear S2 sobre la plataforma de càrrega sense fils.

Samsung està treballant amb els seus partners per oferir una gran varietat d’esferes i corretges. Els usuaris podran canviar fàcilment la corretja amb un sol clic, així com canviar el disseny de l’esfera del rellotge.

Samsung Gear S2 estarà disponible amb carcassa en gris fosc i corretja en gris fosc, i en carcassa platejada amb corretja blanca. Samsung Gear S2 classic estarà disponible amb carcassa negra i corretja de cuir.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: