Samsung presenta un camió segur d’avançar

Compartir

Samsung presenta un camió amb una càmera frontal i unes pantalles a la part posterior que permet avançar-lo amb seguretat.

Samsung ha presentat a través del seu bloc un prototip de camió amb una tecnologia senzilla però molt útil per salvar vides. Tothom sap que avançar un camió en una carretera d’un sol carril és molt perillós perquè no hi ha visibilitat i no es poden veure els vehicles que vénen de cara. Ara, amb aquesta tecnologia, Samsung ofereix una solució tècnica per fer més segurs els avançaments.

El camió té instal·lada a la part frontal del camió una petita càmera i a la part posterior quatre monitors exteriors. En aquestes pantalles es veu la imatge en directe de la càmera del davant. D’aquesta manera, els conductors que van darrere del camió poden veure què està passant davant del camió i poden fer els avançaments sense cap mena de perill.

Actualment aquest projecte és només un prototip i encara cal estudiar la viabilitat tècnica i jurídica d’aquesta tecnologia. Les proves es van realitzar a l’Argentina, on segons Samsung hi ha més morts per accidents d’aquest tipus. Esperem que aquesta idea pugui ser una realitat ben aviat.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: