Samsung presenta un S7 amb tot el previst

Compartir

Pantalla always-on, slot microSD, o resistència als líquids i la pols, principals trets distintius d’una nova generació que trenca amb les línies de disseny del S6.

Article original de Miquel Orozco publicat a PCatalà.com, ampliat per Guillem Alsina

El nou Galaxy ja està amb nosaltres. Ni més ni menys que el nou Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge. Ens trobem en una presentació força peculiar, amb la gent asseguda al voltant d’un cub gegant i tothom amb Samsung Galaxy VR veient la presentació en realitat virtual, tal i com hem anunciat aquest matí.

Samsung_Galaxy_S7

Comencen fent un repàs a la vist o fi s de la gamma S de Samsung.

Cbwc2G4W8AAp2dO-768x431

El disseny del nou Galaxy S7 no és molt trencadlr respecta a la versió anterior. La diferència més destacada és que la càmera ja no sobresurt per la part posterior.

CbwiCUDW0AI56o5-768x432

Tenim una pantalla de 5,1 polzades pel Galaxy S7 i una de 5,5 polzades pel Galaxy S7 Edge.

Una altra novetat destacada és que la pantalla és always-on, o sigui que sempre està encesa.

CbwhEvuXIAAqL2E-768x768

També recupera la resistència a l’aigua (IP68) que va perdre en la versió anterior.

També incorpora el suport per a targetes microSD, una funcionalitat molt reclamada pels usuaris de les versions anteriors del Galaxy S.

CbwgXvoW8AQZaU1-768x432

La càmera està optimitzada per a realitzar fotografies nocturnes d’alta qualitat amb poca lluminositat. La obertura és de 1.7, asseguren que és la millor càmera de mòbil del món.

En quan al hardware asseguren que equipa una CPU 30% més ràpida que la que equipava el Galaxy S6, i una GPU un 63% més ràpida.

Destacant la jugabilitat en dispositius mòbils, fan pujar al escenari Tim Sweeding, CEO de Epic Games.

La bateria és de 3.000 mHa per al Galaxy S7 i de 3.600 mHa pel Galaxy S7 Edge.

El Samsung Pay arribarà a Espanya a mans de La Caixa, una aposta clara al pagament amb el mòbil que semblava que no aconseguís arrencar.

IMG_20160221_195118-768x432

Samsung li ha volgut donar tanta expectació a la presentació que ha fet pujar per sorpresa a Mark Zuckerberg, CEO de Facebook, on ens ha parlat de les Gear VR. S’ha de destacar que l’any passat Facebook va comprar Oculus, un dels partners de Samsung per la fabricació de les Gear VR.

El galaxy S7i l’S7 Edge sortiran a la venta l’11 de març i ja es poden reservar.

CbwcHFyWIAE2_Qo-768x432

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: