Samsung presenta el primer dispositiu amb Tizen

Samsung Galaxy Alpha
Compartir

Sembla que no havia d’arribar el dia final. Samsung ha començat a encendre les màquines per fer arribar Tizen i diferents dispositius a diversos racons del món. Diferents mitjans ja s’havien fet ressò del primer dispositiu i ara ja és una realitat. Ha estat en una petita i secreta conferència i comença la festa de Tizen.

El dia 18 de gener arribarà el Samsung Z1 a la Índia, un més després arribarà a la Xina i després sortirà a casa de Samsung, a Corea del Sud. Com podeu observar, la seva sortida és tot un experiment i va a per mercats on l’economia no és un punt fort i obligat per vendre dispositius de 600 euros (Espanya ara mateix tampoc, encara que preferim un dispositiu o tauleta o smartwatch de 600 euros que menjar en família i tenir un futur digne).

Aquest dispositiu no serà recordat per unes grans especificacions, de fet, en disseny s’assembla a un dispositiu que segurament tothom té vist, el Samsung Galaxy Ace. Incorpora una pantalla de 4 polzades amb una resolució de 480×800 píxels, dos processadors a 1,2 GHz, 768 MB de memòria RAM, 4 GB d’espai intern (amb la famosa microSD) i una càmera de tres megapíxels. També té connexió 3G, DualSIM, Bluetooth 4.0, radio FM i una bateria de 1.500 mAh.

El Samsung Z1 tindrà la versió de Tizen 2.3 i incorporarà novetats com una funció de baix consum, navegació fora de la xarxa i els mapes de Here (de Nokia), la possibilitat de fer-se “selfies” i fer fotografies en llocs on no hi ha gaire llum. Tindrà un preu de 73 euros aproximadament (90 dòlars) i ara toca veure com reaccionarà el mercat amb l’arribada d’aquest dispositiu.

Font | Tizen Experts

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: