SanDisk llança noves memòries per aprofitar les interfícies més ràpides

Compartir

Una microSD que presumeix de ser la més ràpida del món, i un pendrive amb connector USB-C, les novetats que la marca ha presentat al Mobile World Congress.

La SanDisk Ultra USB Type-C és una memòria en format pendrive que es presenta amb capacitats de 16, 32, 64 i 128 GB, però que com a màxima novetat munta un connector USB de tipus C, el més ràpid actualment al mercat i que comença a ser l’estàndard sobretot en ordinadors ultralleugers, ja que a més de dades, també permet la càrrega elèctrica. D’aquesta manera, i amb un sol port USB-C, podem tenir-hi dades i l’alimentació de l’ordinador.

Aquesta nova memòria proporciona un rendiment USB 3.0, amb velocitats de transferència que arriben als 150 MB/s.

Els preus d’aquestes memòries són de 13,99 euros per a la versió de 16 GB, 19,99 € per a 32 GB, 34,99 € per a 64 GB, i 64,99 € per a la de 128.

El nou 'pendrive' amb connector USB C de Sandisk

El nou ‘pendrive’ amb connector USB C de Sandisk

Per altra banda, Sandisk també ha presentat la tarja SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II, que presumeix de ser la més ràpida del món.

Disponible en capacitats de 64 i 128 GB, proporciona velocitats de transferència de fins a 275 MB/s, amb classificació de Clase 10 i Clase 3 de velocitat UHS (U3), ha estat concebuda com una forma de traspassar ràpidament el vídeo capturat amb una càmera d’acció (tipus GoPro) o la càmera d’un dron, a un ordinador o a un altre dispositiu compatible amb UHS-I o II.

Ara per ara, aquestes targes no són precisament econòmiques: 159,99 € el model de 64 GB, i 319,99 € la de 128 GB.

La microSD més ràpida del món, de la mà de Sandisk

La microSD més ràpida del món, de la mà de Sandisk

SanDisk llança noves memòries per aprofitar les interfícies més ràpides
Valoreu aquesta publicació

Guillem Alsina
Periodista freelance especialitzat en noves tecnologies, redactor d'YCOM.cat
Etiquetes: