SanDisk llança noves memòries per aprofitar les interfícies més ràpides

Compartir

Una microSD que presumeix de ser la més ràpida del món, i un pendrive amb connector USB-C, les novetats que la marca ha presentat al Mobile World Congress.

La SanDisk Ultra USB Type-C és una memòria en format pendrive que es presenta amb capacitats de 16, 32, 64 i 128 GB, però que com a màxima novetat munta un connector USB de tipus C, el més ràpid actualment al mercat i que comença a ser l’estàndard sobretot en ordinadors ultralleugers, ja que a més de dades, també permet la càrrega elèctrica. D’aquesta manera, i amb un sol port USB-C, podem tenir-hi dades i l’alimentació de l’ordinador.

Aquesta nova memòria proporciona un rendiment USB 3.0, amb velocitats de transferència que arriben als 150 MB/s.

Els preus d’aquestes memòries són de 13,99 euros per a la versió de 16 GB, 19,99 € per a 32 GB, 34,99 € per a 64 GB, i 64,99 € per a la de 128.

El nou 'pendrive' amb connector USB C de Sandisk

El nou ‘pendrive’ amb connector USB C de Sandisk

Per altra banda, Sandisk també ha presentat la tarja SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II, que presumeix de ser la més ràpida del món.

Disponible en capacitats de 64 i 128 GB, proporciona velocitats de transferència de fins a 275 MB/s, amb classificació de Clase 10 i Clase 3 de velocitat UHS (U3), ha estat concebuda com una forma de traspassar ràpidament el vídeo capturat amb una càmera d’acció (tipus GoPro) o la càmera d’un dron, a un ordinador o a un altre dispositiu compatible amb UHS-I o II.

Ara per ara, aquestes targes no són precisament econòmiques: 159,99 € el model de 64 GB, i 319,99 € la de 128 GB.

La microSD més ràpida del món, de la mà de Sandisk

La microSD més ràpida del món, de la mà de Sandisk

Guillem Alsina
Etiquetes: