Scribble, el bolígraf que copia el color de qualsevol objecte

Compartir

La innovació en el món dels gadgets ha aconseguit simplificar processos i ampliar el recursos disponibles per tal de poder fer més senzilla la nostra feina. Actualment, en la era digital, trobem certes limitacions alhora de reproduir i aproximar el món físic amb el món digital.

L’última innovació capaç de reproduir allò que veiem en un entorn digital és un curiós bolígraf capaç de copiar fins a 16 milions de tonalitats de color diferents a partir d’un escàner capaç d’escanejar qualsevol objecte físic. El bolígraf té dos extrems, per una banda, la punta de tinta i per l’altra un escàner de color. Els usuaris poden apropar l’escàner sobre qualsevol superfície per tal de poder capturar el color d’aquesta.

El sistema tradueix la imatge del color en un codi hexadecimal de sis caràcters definint un codi que utilitza la base cromàtica de colors, RGB, deixant així el color escanejat sobre una plataforma digital. Gràcies a aquest sistema podrem copiar immediatament el color de qualsevol objecte i començar a dibuixar.

boligraf-ScribbleEl bolígraf compta amb cinc cartutxos recarregables que es componen de cian, groc, magenta, blanc i negre.

Alternativament, permet la connexió a qualsevol dispositiu mitjançant Bluetooth o micro USB, amb la qual cosa ens permetrà realitzar treballs digitals amb els colors triats. A més els seus creadors han dissenyat una altra versió del bolígraf per utilitzar en dispositius de pantalla tàctils com tablets i ordinadors. El sensor d’aquest innovador bolígraf té la capacitat d’imprimir i emmagatzemar fins a 100.000 colors escanejats perquè puguin ser utilitzats en qualsevol moment.

Pel que fa a compatibilitats, aquest dispositiu disposa d’una aplicació en les principals plataformes, com són iOS, Android i Windows Phone. D’aquesta manera podrem conèixer en tot moment l’estat dels cartutxos, la bateria o la memòria del bolígraf. Per a aquells que voleu comprar-ne un, el seu preu de sortida és de 149,95 dòlars.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: