La moda dels drones s’uneix a la de les selfies

Compartir

La febre de les selfies i la febre dels drones s’han unit a la major fira electrònica del món, la CES (Consumer Electronics Show), celebrada aquests dies a Las Vegas, on s’hi han presentat diversos minidrones dissenyats per tal que puguem fer-nos fotos aèries.

Són dispositius ultra portàtils, que caben al palmell d’una mà, tenen un preu a partir de 100 dòlars, són fàcils d’utilitzar i, alguns, poden dirigir-se des d’una aplicació mòbil. L’inconvenient: l’autonomia; les bateries només duren entre 10 i 15 minuts.

L’empresa Parrot ha presentat el seu model Bebop, fet amb fibra de vidre i equipat amb una càmera de fotos de 14 megapíxels amb un objectiu “fisheye“, realitza vídeos i fotos i compta amb una aplicació de pilotatge gratuïta, Freeflight 3, disponible per a iOS i Android.

El model de Zano és un microdrone, amb només 55 grams de pes, equipat amb un sistema de localització GPS, sonar i diversos sensors. La càmera és de 5 megapíxels i grava vídeo en 720p. El drone, que també es guia a través del mòbil, ha obtingut el finançament necessari a través de la plataforma Kickstarter.

La companyia anglesa Extreme Fliers assegura que el seu microdone 2.0 és el més petit del mercat i “probablement” un dels més econòmics (100$) segons Vernon Kerswell, portaveu de l’empresa. La tercera versió del dron es començarà a vendre a mitjans d’any i podrà enviar fotos i vídeos filmats en directe al telèfon sense fils.

L’alemanya Conrad Electronics va presentar el seu prototip de dron, fet en fibra de carboni i amb un disseny en formes arrodonides per donar-li un aspecte més esportiu, ja que està pensat per a fer vols acrobàtics. A diferència dels anteriors, aquest prototip es maneja amb un control remot.

Us vieu fent les vostres selfies amb microdrones? Teniu previst comprar-ne algun properament?

Font: EFEfuturo

Imatge extreta de l’usuari Christian R. Hamacher; a Flickr sota llicència Creative Commons.
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: