Sengled: molt més que bombetes

Compartir

Les bombetes intel·ligents estan de moda. Les Hue de Philips, les GE Link de General Electrics, les WeMo de Belkin o les Samsung Smart bulb només són alguns dels exemples dels fabricants que tenen o han anunciat bombetes que podem controlar a través del nostre mòbil o tauleta.

Sengled, una empresa d’il·luminació LED pionera en investigació i desenvolupament d’il·luminació intel·ligent, fa un pas endavant i incorpora a les bombetes LED altaveus, repetidors wi-fi o càmeres que pot instal·lar i utilitzar fins i tot el més sapastre. De moment disposen de quatre models de bombetes intel·ligents: Pulse, Pulse Solo, Boost i Snap.

Pulse LED + wireless speakers

Pulse és una bombeta intel·ligent que combina l’eficiència energètica d’una llum regulable amb l’àudio d’alta qualitat d’un altaveu JBL de 13 watts. Enrosca la bombeta al portalàmpades, connecta-hi el teu ordinador, tauleta o mòbil i ja ho tindràs tot llest per ajustar la il·luminació i el so a través de l’aplicació per a iOS i Android.
Per començar, necessites una bombeta principal (99€) a la qual pots connectar-hi fins a 7 bombetes addicionals (79,99€ cadascuna) per aconseguir un so envolvent sense cables de so ni d’alimentació. Simplement, bombetes.
Característiques: consum: 15W (llum +àudio); brillantor: 600 lúmens; angle: 105º; color temperatura: 2700K; ra: 80.

Pulse Solo LED + wireless speakers

Pensada com a llum d’escriptori o per tauletes de nit, Pulse Solo funciona de manera similar a Pulse integrant l’altaveu Bluetooth JBL amb so estèreo dual dins la bombeta LED regulable però no s’hi poden afegir bombetes addicionals. El so i el llum també es controlen des de l’aplicació de Sengled. La trobareu a un preu de 59,99€.
Característiques: consum: 12,5W (llum +àudio); brillantor: 550 lúmens; angle: 105º; color temperatura: 2700K; Ra: 80.

 

Boost LED + wi-fi repeater

Les bombetes Boost et porten Internet on necessitis. Ja no tindràs cap ‘zona morta’ sense connexió a Internet, ja que cada bombeta augmentarà la cobertura del teu wi-fi un radi de 35 metres. Instal·la la bombeta, descarrega l’aplicació, connecta la bombeta(es) al teu router i gaudeix de la màxima cobertura encara que tinguis el llum apagat.
Característiques: consum: 7,5W (llum + wi-fi); brillantor: 470 lúmens; angle: 225º; color temperatura: 3000K blanc; ra: 80.

Snap LED + IP camera

L’Snap LED integra una càmera IP d’alta definició de 1080p amb micròfon i altaveu. D’aquesta manera, la bombeta funciona com una càmera de seguretat que grava en vídeo i carrega al núvol les imatges. Des de l’aplicació mòbil, siguis on siguis, podràs veure en temps real qui entra a casa i quan ho fa, ja que incorporarà reconeixement facial i detector de moviments. Amb Snap podrem monitoritzar i protegir l’interior i l’exterior de casa nostra sense cap cost d’instal·lació, sense cables i sense cap aparell addicional.

Les bombetes de Sengled, que estan disponibles en diverses opcions de connector i tensió, són fàcils d’instal·lar i d’utilitzar i ens ofereixen diverses funcionalitats en un sol “aparell” que ens facilitaran la vida i que, a més, són respectuoses amb el medi ambient, ja que tenen una durada de fins a 40.000 hores que corresponen a uns 20 anys.

De moment però ens cal esperar per provar els models Snap i Boost. Si visitem la seva web hi trobarem el recurrent missatge Coming soon. No podem negar, però, que les bombetes de Sengled prometen, ja que ambdues han estat premiades als CES 2015 en la categoria Smart Home.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: