Shareisfashion, l’app que permet compartir els teus looks

Compartir

Shareisfashion és una xarxa social amb la que pots anar compartint els teus looks amb tots els usuaris o amb els usuaris que tu segueixis. És una app catalana i gratuïta disponible per android i iOS, fundada per Núria Castells i Àlex Fenoll.

No estàs segur sobre el look que portes avui?  Quan estàs a l’emprovador de la botiga no saps si comprar-te el que t’estàs emprovant? Amb Shareisfashion pots fer-te la foto i preguntar a altres membres de la comunitat la seva opinió sobre la teva aparença.

[vimeo id=”80609852″ width=”600″ height=”340″ position=”center”]

Tenim a l’abast dues opcions: penjar una foto i que els usuaris votin si els agrada o no, o bé penjar dues fotos perquè els usuaris votin quin look els agrada més.

Aquesta app també permet descobrir les últimes tendències i les millors marques. A més, té un apartat per marques on es poden promocionar. Així ens podem assabentar d’ofertes especials i promocions de diferents marques de moda.

shareisfashion_collage

*No feu cas de la majoria de les valoracions negatives que han aparegut per internet des del 25 de febrer arrel de la polèmica creada al  MWC. Descarregueu-vos l’app i compartiu la vostra visió de la moda amb altres usuaris!

 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: