Skype introdueix el desenfocament de fons per als seus videotrucades

Skype introdueix el desenfocament de fons per als seus videotrucades
Compartir

Skype ha introduït una nova funció per a les seves videotrucades amb la qual permet als seus usuaris desenfocar els fons, mentre que la persona es manté enfocada.

L’eina de desenfocament de fons arriba a la versió per a usuaris de l’aplicació d’Skype d’ordinadors Microsoft, després de fer el seu debut el passat mes de setembre en la seva variant per a empreses de Microsoft Teams, segons ha comunicat la mateixa companyia a través del seu bloc.

El desenfocament d’Skype utilitza eines d’Intel·ligència Artificial per al seu funcionament amb les quals, a més de la cara, detecta els cabells i les mans dels usuaris, que es romanen enfocats. Per habilitar-lo, pot fer-se des del menú d’ajustos de l’aplicació o activant la pestanya des de les pròpies trucades.

Aquesta funció, que oculta allò que ocorre darrere d’una persona mentre realitza una trucada de vídeo, segons Skype té com a objectiu evitar situacions com la de Robert Kelly, professor de la Universitat Nacional de Pusan ​​a Corea del Sud, quan la seva dona i el seu fill van entrar en escena durant una entrevista a la cadena BBC.

Skype

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: