Slimbook, el nou ultraportàtil d’LG

Compartir

Pantalla de 14 polzades en una màquina que no arriba al quilo de pes.

LG ha presentat el nou Slimbook 14Z950, un portàtil ultralleuger d’estètica minimalista que té un gruix màxim de 13,4 mm i un pes de 980 grams.

Com a microprocessador, munta un Intel Core i5 de doble nucli amb un consum de 15 W, la qual cosa li permet minimitzar la despesa energètica, proporcionant com a resultat una autonomia de fins a vuit hores ininterrompudes. Porta integrada la GPU, l’apartat gràfic, i l’acompanyen 4 GB de memòria DDR3L en un sol slot.

La pantalla de 14 polzades és de tecnologia IPS (la mateixa que podem trobar en alguns smartphones), ofereix resolució Full HD de 1920×1080 píxels, i gaudeix d’un angle de visió de 178 graus.

Per a emmagatzematge intern compta amb un disc SSD de 256 GB, ampliables amb un slot per a targes microSD.

Per a connectivitat, disposa d’una tarja Wi-Fi Dual Band Wireless-AC 3160 d’Intel (AGN/AC, 1×1) amb un combo Bluetooth 4.0+LE i un port Ethernet RJ-45 10/100. Aquest darrer port, poc habitual en màquines ultralleugeres, és degut a què l’orientació del Slimbook d’LG és, sobretot, l’usuari corporatiu en mobilitat, i en moltes empreses les xarxes sense fils estan vetades en favor de les xarxes cablejades, que es tenen per més segures.

En els ports d’entrada i sortida destaquen dos USB 3.0, un micro-USB, i un HDMI per sortida de vídeo a un monitor extern o un televisor.

A nivell de programari, el nou Slimbook 14Z950 d’LG va equipat amb el sistema operatiu Windows 10.

El preu de venda al públic recomanat d’aquesta màquina és de 1.199 euros.

Guillem Alsina
Etiquetes: