Smarty Pins, el joc de preguntes de Google Maps

Compartir

Smarty Pins, és el nou joc de Google amb el que posarem a prova els nostres coneixements geogràfics. Consisteix en contestar preguntes tipus trivial sobre una ubicació, per exemple:

Temple bar is located in which Celtic City?

En quina ciutat celta està situat el Temple bar?

Per respondre a la pregunta haurem de col·locar l’indicador en la localització que creiem correcta. També ofereix l’opció de triar la categoria de preguntes que es volen respondre: Esports, entreteniment, ciència, història…Com a sistema de punts s’utilitzen els quilòmetres. Es comença el joc amb 1000 quilòmetres: si la resposta és incorrecta, es resta a la nostra puntuació la distància que hi ha entre la localització correcta i la seleccionada. Si la resposta és correcta, es mantenen els quilòmetres i si respons correctament abans que s’acabi el temps de bonificació (uns 15 segons) obtens quilòmetres extres a la teva puntuació. Quan la puntuació arriba a zero s’acaba la partida. I el resultat final són la quantitat de preguntes a les que has arribat.

No és la primera vegada que Google Maps aprofita el servei per afegir jocs entretinguts aprofitant la tecnologia i la base de dades. Recentment també hem vist coses relacionades amb Pokemon, “Juego de Tronos” o una galeria de mapes.

Si voleu jugar, cliqueu aquest link.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: