Snapchat afegeix missatgeria instantània i vídeo trucades

Compartir

Snapchat és considerada l’aplicació de moda d’aquest 2014. Amb milions d’usuaris, una gran popularitat i l’intent de compra per part de Facebook s’ha consolidat com una de les millors apps d’oci i entreteniment. Sembla que ara vol donar un pas més enllà i convertir-se també en un servei de missatgeria.

L’empresa ha anunciat aquesta setmana una nova actualització amb interessants novetats. La nova actualització inclou l’opció de missatgeria instantània amb text amb només lliscar cap a la dreta el nom d’un contacte. Però hi ha un detall i és que al moment d’abandonar el xa” amb una persona, els missatges enviats i rebuts s’esborren.

El xat indicarà si el contacte està en línia, i si els dos coincideixen i amb només prémer amb el dit sobre la pantalla, permet mantenir una vídeo-trucada. La durada de la conversa en vídeo depèn de la persona que ha començat. Si deixa anar el dit de la pantalla, la trucada es talla. Una altra funció interessant és la capacitat de triar quina de les dues càmeres escollir. Si el dit passa a la meitat superior del display, es mostra el que l’usuari veu a través de la càmera del darrere. Si el dit es col·loca més a baix, es mostra la càmera frontal.

Aquestes dues noves opcions han sorprès els usuaris i als desenvolupadors, ja que no es tracta únicament d’un petita nova funció. Snapchat va néixer amb altres intencions i sembla que amb aquestes dues noves funcionalitats entra de ple en el mercat de la missatgeria instantània, com ja ha fet Instagram i Vine (enllaç).

De moment aquesta actualització estarà disponible per iOS, i segurament molt aviat també per Android.

FONT: ATOMBIT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: