Sónar+D 2015: el més complet i exitós fins ara

Compartir

Segons l’organització, el Sónar+D ha superat totes les expectatives per aquesta edició 2015. 

Sónar+D ha superat àmpliament les seves expectatives de participació amb un trànsit incessant als estands de MarketLab i a l’àrea Realities+D, dedicada a la realitat virtual. Les conferències i workshops programats han comptat amb més de 4.000 assistents i han estat prop de 500 les trobades programats entre experts, creadors, emprenedors i inversors a les àrees de networking.

El congrés de creativitat, tecnologia i negoci avança cap a la seva consolidació com a espai de trobada entre creadors, empreses, centres de recerca i innovació, universitats i inversors. Les plataformes digitals, les comunitats de makers i hackers, les xerrades i workshops de destacats líders de la cultura digital i la constant activitat de networking han marcat la pauta d’aquesta tercera edició del Sónar+D

music

Sónar+D es posiciona com un nou pulmó d’activitat al Sónar i defineix el seu caràcter d’esdeveniment 360º en el qual conviuen tots els moments del procés creatiu: la formació, la inspiració, l’experimentació, el prototipatge, la captació de recursos i el posicionament en les comunitats d’usuaris.

Durant els propers mesos, Sónar+D anirà desplegant a la seva web www.sonarplusd.com, bona part dels continguts programats aquests tres dies i es convertirà alhora en àgora i altaveu dels projectes i idees sorgits durant el certamen i de les iniciatives i convocatòries més rellevants de la cultura digital, amb una especial atenció al teixit local.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: