Sony integra Android TV a tots els televisors Sony Bravia d’aquest 2015

Compartir

Fet oficial per Sony, els televisors de la companyia d’aquest 2015 seran amb Android TV, el sistema operatiu de Google per aquests dispositius. Durant la seva conferència del CES a Las Vegas, el fabricant ha presentat els nous televisors amb un afegit, tots gaudiran d’Android TV integrat com a plataforma principal.

Google vol fer conegut el seu sistema verd també en el mercat dels televisors i la millor manera és aquesta. Després de fer oficial Google Cast i integrar-lo en els nous dispositius que presentarà Sony al llarg d’aquest 2015, ara també ho fa amb les pantalles més grans de la marca japonesa.

D’aquesta manera, gràcies a Sony i Google podrem gaudir de tots els extres d’Android en la nostra nova i flamant pantalla de Sony. Podrem instal·lar Google Play, gaudir dels jocs adaptats a la gran pantalla, aplicacions intel·ligents, pel·lícules, series, música, tot.

L’any passat va ser presentat Android TV i aquest any toca l’expansió. Funcionarà? No ho sabem, no tothom ho necessita o tu fas servir la teva Smart TV? El que si podem saber, és que Google s’ha fusionat amb les millors marques en el tema de televisors i que entre els dos intentaran que l’expansió desitjada sigui l’expansió final.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: