Sony llança dos nous wearables

Compartir

Un rellotge i una polsera de fitness que es connecten a l’aplicació Lifelog, les noves incorporacions al catàleg de la multinacional japonesa.

Sony ha presentat la tercera generació del seu rellotge intel·ligent, l’SmartWatch 3, i una nova polsera per al monitoratge de l’activitat esportiva, la SmartBand Talk, els quals es connecten al telèfon intel·ligent i fan ús de l’app Lifelog, l’alternativa a Google Fit de la companyia japonesa, tot i que també són compatibles amb aquesta darrera.

Amb el SmartWatch 3, Sony ha buscat fer un rellotge intel·ligent que, a més d’utilitzar-se en conjunt amb el telèfon intel·ligent, pugui treballar també i fins a cert punt de forma autònoma. Per a això, integra un GPS, acceleròmetre, altímetre i brúixola, de manera que puguem deixar el terminal a casa si ens n’anem, per exemple, a fer esport. Compta amb 4 GB d’emmagatzematge intern, de manera que podrem gravar-hi fitxers.

El SmartWatch 3 de Sony

El SmartWatch 3 de Sony

A diferència de les dues generacions anteriors, que van ser llançades quan encara no existia Android Wear i, per tant, muntaven un Android modificat per la mateixa Sony i adaptat a les necessitats d’aquesta i del dispositiu, aquest nou model ja utilitza la plataforma de Google dedicada a wearables.

Per tant, els qui adquireixin aquest dispositiu ja no necessitaran d’instal·lar aplicacions específiques, cadascuna amb el seu propi “conductor” de dades del telèfon cap al rellotge, sinó que comptaran amb l’app Android Wear com a única per realitzar la comunicació, el que els estalviarà recursos del telèfon intel·ligent en aquesta tasca.

El preu de venda al públic recomanat de l’SmartWatch 3 és de 229 euros.

Per la seva banda, la polsera SmartBand Talk incorpora una pantalla corba de tinta electrònica, la qual cosa facilita la seva lectura a contrallum, i permet l’estalvi d’energia, ja que aquest tipus de pantalles consumeixen menys. També és resistent a l’aigua.

SmartBand Talk

SmartBand Talk

A més de monitoritzar i permetre veure l’activitat física (com, per exemple, el nombre de passes donades o les calories cremades), també rebrem a la pantalla les notificacions procedents de les xarxes socials o les trucades entrants.

Gràcies a que incorpora micròfon i altaveu, podrem respondre a i realitzar trucades de telèfon sense treure aquest darrer dispositiu de la nostra butxaca, gravar notes de veu i usar ordres vocals per a fer diferents funcions.

Una de les més “espectaculars” d’aquestes funcions és la possibilitat de localitzar el telèfon intel·ligent amb una ordre vocal donada a la polsera si, per exemple, l’hem deixat per algun racó de casa nostra i ens està costant trobar-lo.

La SmartBand Talk té un preu recomanat de 159,99 euros.

Guillem Alsina
Etiquetes: