Sony obre la reserva de la nova gamma Xperia X

Compartir

La gamma està composada per tres models que difereixen en preu i prestacions.

Sony ha anunciat l’obertura de la reserva de la nova gamma Xperia X per a l’Estat Espanyol.

Presentada en el darrer Mobile World Congress, la nova gamma de terminals de la multinacional japonesa està composada per tres exemplars: Xperia X, Xperia X Performance, i Xperia XA.

L’Xperia X munta un processador Qualcomm Snapdragon 650 de gamma mitjana, i el seu punt més fort és la càmera de fotos principal de 23 megapíxels amb autofocus híbrid predictiu, el qual prediu el moviment que seguiran els objectes enfocats i permet avançar-s’hi, guanyant així temps en l’enfocament i obtenint captures més nítides d’objectes en moviment.

Una càmera davantera de 13 Mpx i amb sensor de baixa lluminositat ens permetrà prendre selfies i gravar vídeos en alta qualitat.

Sensor d’empremta incorporat en el botó d’engegada, bateria de llarga durada i càrrega inalàmbrica, són tres altres característiques del nou model Xperia de Sony.

L’Xperia X Performance canvia la CPU Snapdragon 650 pel model 820 de la mateixa Qualcomm, el microprocessador més potent existent actualment per a smartphones, pel que pot oferir més potència i velocitat de càlcul.

Finalment, l’Xperia XA va a sortir a meitat de preu que els dos models anteriors, amb una càmera principal de 13 Mpx i una secundària de 8.

Guillem Alsina
Etiquetes: