Sony presenta el “paper digital”

Compartir

Sony ha presentat una nova tauleta anomenada “Digital Paper” basada en una pantalla tàctil de tinta electrònica i destinada a satisfer una demanada de mercat cada vegada més gran.

Aquest nou producte té la funció de permetre una lectura còmode i fàcil, però també es pot utilitzar per escriure amb molta precisió, amb una tecnologia feta per transmetre quasi les mateixes sensacions que en paper.

Sony-Digital-Paper-2

La tablet té una mida de 23 x 31 cm, una mica més gran que un full de paper A4, un gruix de només 6,8 mm, un pes de 350 grams i una resolució de 1.600 x 1.200 píxels.

Digital Paper té una bateria amb una autonomia de fins a tres setmanes d’ús amb una càrrega, 4 GB d’emmagatzematge intern que poden ampliar amb una targeta micro SD i ofereix internet Wi-Fi i USB. La Sony Digital Paper està orientada a professionals que han de treballar amb molts documents i és compatible amb multitud de tipus d’arxius, encara que, per exemple, per mostrar un document Word, o Excel, primer s’ha de convertir a PDF. S’espera que la tauleta estigui disponible al maig als EUA per un preu d’uns 1.000 euros aproximadament.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: