Sony Xperia C5 Ultra: el primer smartphone sense marc a la pantalla?

Imatge de Xperia Blog
Compartir

Tant les imatges filtrades fins a la data com el manual d’usuari que recentment ha arribat a internet, confirmen que l’Xperia C5 Ultra de Sony podria ser el primer smartphone en ser considerat sense marc per a la pantalla.

Fins ara, i almenys segons tinc entès, l’HTC One M9 és el terminal que presenta un marc lateral per a la pantalla (tant a la banda dreta com a l’esquerra) més prim, donant més l’efecte que la pantalla va d’extrem a extrem. Però, tot i això, no dóna pas la impressió de que la pantalla faci com aquelles piscines infinites, caient per la vora del terminal com si no s’acabés mai, quelcom que ha obsessionat a molts usuaris i, per tant, ha fet que alguns fabricants ho perseguissin en determinats dels seus models.

Qui més s’hi podria acostar és Sony amb l’Xperia C5 Ultra, el successor del C4 al qual se li ha “vitaminat” la càmera frontal (de 13 Mpx), ja que està concebut per satisfer les expectatives dels més amants dels “selfies“.

El C5 Ultra presenta un marc lateral gairebé inexistent, que dona perfectament la impressió de que no existeix tal marc i que la pantalla arriba d’extrem a extrem. De moment, doncs, podem considerar-lo com el que aconsegueix més bé l’efecte de “piscina infinita” que abans he esmentat.

D’aquest aparell, la publicació francòfona NWE en va publicar fa un parell de mesos les primeres fotos filtrades, i ara la informació rep una nova confirmació per part d’Xperia Blog, una publicació no oficial de Sony dedicada íntegrament a la gamma de terminals de la multinacional japonesa.

Part del manual d'usuari de l'Xperia C5 Ultra de Sony, en el qual s'hi especifica la interfície de l'app de càmera. Imatge de l'Xperia Blog

Part del manual d’usuari de l’Xperia C5 Ultra de Sony, en el qual s’hi especifica la interfície de l’app de càmera. Imatge de l’Xperia Blog

Imatge de portada: una il·lustració del manual d’usuari del C5 Ultra en la qual s’hi pot apreciar l’efecte de la pantalla d’extrem a extrem del terminal. Fotografia d’Xperia Blog

Guillem Alsina
Etiquetes: