Sphero 2.0, molt més que una esfera

Compartir

Sphero és un gadget multiplataforma creat per Orbotix amb la intenció de donar hores de diversió, per a grans i petits.

En l’actualitat ja disposen de la versió 2.0 d’aquest dispositiu. Es tracta d’una esfera robòtica capaç de desplaçar-se gràcies a les ordres transmeses per bluetooth mitjançant els nostres dispositius intel·ligents.

Per mitjà de les seves aplicacions, aquest petit gadget pot servir com element per a control remot, un controlador a distància, com a emissor de jocs de realitat augmentada i com a perifèric per altres jocs.

Sphero-NubbyArray_OriginalColors

 

 

 

 

 

 

 

Fabricat en policarbonat és resistent i robust i amb l’ajuda d’una funda de silicona específica, Nubby, podrem fins hi tot submergir-lo. Disposa d’una bona quantitat d’aplicacions interessants (més de 25) capaces de mostrar la versatilitat d’aquest gadget.

Es àgil, intel·ligent, amb una conducció precisa gracies a les millores en l’acceleròmetre, la brúixola digital i el seu giroscopi. Aquesta “piloteta” pot arribar als 2 m/s i suportar fins 1 hora d’autonomia després de la càrrega per inducció.

Ho poden disfrutar els usuaris d’Android i iOS, del gadget i de totes les seves aplicacions, amb un preu de125€. Segur que ho enteneu millor amb aquest vídeo:

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: