Stubies, el joc català que triomfa a l’App Store

Compartir

Stubies és el nou èxit català a l’App Store. De moment només està disponible per a usuaris d’iPhone, iPad i iPod Touch. Aquest joc ha arribat a estar en el top 10 en més de 50 països. L’aplicació costa 0.89 € i es pot descarregar en català, castellà, anglès i alemany.

El joc ha estat desenvolupat des de zero per Lukas Bahrle i Andreu Taberner. L’idea va néixer fa gairebé dos anys i des d’aleshores han estat treballant en el projecte. L’aspecte interesant a destacar és que ni Lukas Bahrle ni Andreu Taberner eren dissenyadors d’aplicacions mòbils. Lukas Bahrle, informàtic en el sector web, es va encarregar de la part de programació de l’aplicació i Andreu Taberner, arquitecte, de la part gràfica.

 

[youtube id=”pSRfcD3f1eo” width=”600″ height=”340″ position=”center”]

 

Els stubies són uns personatges adorables amb el cap quadrat. El joc consisteix en ajuntar els stubies del mateix color en parelles i d’aquesta manera desapareixen. Si ajuntes dos ninots de diferent color es convertiran en estàtues i t’obstaculitzaran el camí. El disseny atrau molt l’atenció, ja que es veu molt net i a la vegada cridaner. Actualment té 60 nivells dividits en 4 mons (el blau, el verd, el groc i el taronja).

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)