TableScape, l’Instagram del menjar és la nova proposta de Google

Compartir

En format de rumor, aquest matí els companys de El Androide Libre han publicat el nou servei o amb el que treballa Google, TableSscape. Aquesta aplicació té com a objectiu potenciar l’entreteniment gastronòmic i sembla que funcionarà a través de l’ecosistema de la companyia, amb usuari de Google+.

Amb les fotos i imatges filtrades podem arribar a la conclusió que va més enllà de les eines o opcions disponibles a Instagram, però amb format similar, per fer i compartir fotos del menjar de casa, del restaurant, un bar o qualsevol altre lloc. S’ha de dir que ja existeixen aplicacions amb aquesta temàtica, però no són gaire populars.

Qui no ha anat a un restaurant i ha fet una fotografia al plat?

Tablescape, una oportunitat de negoci

La notícia del rumor està reforçada per cites i afirmacions de diverses fonts del sector. Sembla que tindrà aplicació mòbil pròpia, amb un sistema com qualsevol altra xarxa social, a través dels usuaris i el contingut, les interaccions i un mur on poder visualitzar-ho. Però a més, es podran descobrir i valorar establiments.

Seguint amb l’art de la rumorologia, aquesta plataforma podria ser una nova via de negoci per Google, amb la possibilitat de ser integrat en molts dels seus serveis, des de Google Plus, Google Maps, Business o Fotos.

No hi ha res confirmat però sembla que no tardarem en tenir novetats. Els companys d’EAL i nosaltres mateixos estarem atents a noves filtracions, rumors o comentaris al respecte. De moment, haurem de seguir veient els millors plats a través d’Instagram

Font | El Androide Libre

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: