Tablet de 8,9″ que es pot convertir en ordinador

Compartir

Gràcies a Windows 10, amb tan sols connectar aquesta tauleta tàctil a un monitor extern, teclat i ratolí, ja disposem d’un ordinador d’escriptori.

Armat amb un microprocessador Atom Z3735 d’Intel de quatre nuclis a 1,33 GHz i 1 GB de RAM, l’SPC Smartee Windows Tablet 8,9 ens ofereix els avantatges d’una tauleta tàctil amb la possibilitat d’emprar-lo també com a ordinador d’escriptori.

Mercès a la capacitat d’escalat de l’escriptori i la forma de treballar de la darrera versió del sistema operatiu de Microsoft amb la funcionalitat anomenada Continuum, aquesta tauleta tàctil mostra la interficie gràfica pròpia d’un ordinador d’escriptori en ser connectada a un monitor, teclat i ratolí externs, permetent-nos treballar amb els programes d’escriptori que habitualment fem servir.

Com a memòria d’emmagatzematge intern compta amb 32 GB, ampliables mitjançant un slot microSD que accepta targes de fins a 64 GB. La bateria és de 4.000 mAh i la pantalla de 8,9″ presenta una resolució màxima de 1024×600 amb relació d’aspecte 16:9.

El conjunt es completa amb dues càmeres, una posterior i principal, i una altra de davantera, per a selfies i videoconferències.

El seu preu recomanat de venda al públic és de 99 euros.

Guillem Alsina
Etiquetes: