Tecnologia contactless i pagaments amb el mòbil a Girona

Una instantània d'una edició anterior del NITS
Compartir

El proper dia 20, una nova edició del NITS comptarà amb la presència de Josep Monés de Toro, que ens parlarà de les possibilitats de la tecnologia contactless i, entre aquestes, del pagament amb els mòbils.

El futur del pagament hauria de passar pels smartphones, i per això estan apostant moltes companyies. La més popular en fer-ho darrerament amb un sistema de pagaments propis ha estat Apple. I perquè?

Doncs la resposta és ben senzilla: el telèfon mòbil s’ha convertit en un dispositiu que portem sempre amb nosaltres, com la cartera i el rellotge, però que fem servir molt més. El tenim a les nostres mans molta més estona, i és molt més versàtil que els altres dos que he esmentat, pel que és lògic que s’hagi pensat en ell per realitzar una sèrie d’accions comunes, com ara la de pagar.

Josep Monés és director de producte de Toro, una companyia dedicada al desenvolupament de solucions relacionades amb el contactless, entre les quals s’hi compten les de pagament, i explicarà als assistents al proper NITS de Girona què són i com funcionen aquestes tecnologies.

L’impacte que aquestes tindran en el futur a les empreses i entre els particulars serà també analitzat per Monés en la seva xerrada, que es clourà amb una degustació de most de raïm de l’empresa Sucdevida de Vilafranca del Penedès.

Serà aquest proper dijous dia 20 a partir de les vuit del vespre i, com de costum, es celebrarà a l’Hotel Nord 1901 de Girona de la mà de Playbrand, empresa dedicada al màrqueting digital.

Guillem Alsina
Etiquetes: