Tecnologia, innovació i creativitat al festival TICdate Navàs

Compartir

El cap de setmana del 18 i 19 d’abril, amb motiu de la Fira de Primavera, TICdate omplirà el Pavelló Sant Jordi de Navàs amb les últimes innovacions tecnològiques del moment. TICdate és un Festival que gira al voltant de la tecnologia, la innovació i la creativitat, creient fermament en els moviments maker i do-it-yourself. En la seva segona edició, comptarà amb més de 30 institucions que exposaran les seves creacions, faran tallers i també conferències. L’agenda està plena de tallers i conferències per tot el cap de setmana.

Múltiples gadgets tecnològics d’última generació seran a TICdate: des de drones a impressores 3D, passant per les ulleres de Realitat Augmentada Oculus Rift. Els assistents podran assistir a conferències, tallers i, fins i tot, veure’ls de primera mà en alguns dels expositors.

També hi haurà espai per la música i la seva relació amb la tecnologia. Una de les peces exposades amb una trajectòria més rellevant serà la taula interactiva cedida pel CosmoCaixa que permet crear música electrònica a partir d’objectes físics disposats sobre ella. També hi haurà demostracions en viu de música generada amb la tecnologia com a instrument principal. TICdate també tindrà un espai pel disseny en les seves múltiples cares: tallers i expositors dotaran de creativitat visual el Festival.

ticdate

Com en la darrera edició, un dels punts forts de la proposta serà l’educació tecnològica per als més menuts. TICdate creu fermament en la importància d’incloure als més petits en l’àmbit d’aprenentatge i creació tecnològica. Des de competicions de robòtica educativa fins a un taller de programació de videojocs per a nens i nenes, TICdate posarà èmfasi en explotar la creativitat i les ganes d’aprendre que aquests tenen.

Si vols sorprendre’t, si vols veure, sentir i tocar les darreres innovacions tecnològiques del moment, no t’ho pots perdre. TICDate és un esdeveniment per a tu. Els 18 i 19 d’abril tens una cita amb el món de la tecnologia, la innovació i la creativitat.

Per a més informació: www.ticdate.cat

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: