Telegram incorpora el català a la seva nova versió

Telegram català
Compartir

Telegram ha incorporat el català a les seves opcions d’idioma. Els usuaris de la plataforma de missatgeria instantània a dispositius Android, iOS, TDesktop i macOS ja poden utilitzar-la en català. La versió per a web, però, encara no està disponible.

Activar l’opció idiomàtica en català és senzill: si l’idioma fixat a l’aparell és el català, l’usuari rep el suggeriment de configurar Telegram en aquesta llengua; en cas contrari, cal anar a l’apartat llengües de la configuració de l’app i seleccionar el català d’entre les llengües disponibles.

La funcionalitat ha estat desenvolupada per la plataforma oficial amb la col·laboració de voluntaris, molts d’ells de Softcatalà.  La traducció en català del Telegram està gairebé completa al 100%, però cal mantenir-la de forma regular i a aquest efecte, Softcatalà ha obert un grup de voluntaris.

La nova versió de Telegram implica també facilitar la incorporació de llengües de comunitats lingüístiques petites. Ara per ara, compta amb 16 opcions d’idioma.

Etiquetes: