Telegram permet editar missatges enviats

Compartir

Els missatges quedaran marcats de manera que es podran reconèixer com a editats.

A través del blog oficial del servei de missatgeria instantània Telegram, els seus responsables han informat d’interessants novetats que han estat introduïdes en la darrera versió de la seva app com, per exemple, la possibilitat d’editar un missatge ja enviat.

Aquesta és una característica pionera, ja que, per exemple, WhatsApp ens permet esborrar missatges però aquests només desapareixeran del nostre terminal i no pas del terminal del destinatari, mentre que en el cas dels missatges editats de Telegram, aquests seran reenviats al destinatari i vistos a partir de la seva “re-recepció” en la forma editada.

Per tal d’identificar-los com a editats, aquests missatges incorporaran una marca que els identificarà visiblement com a tal.

5bd7c8f4708afe28f8

Feu clic per a engrandir

L’edició es pot dur a terme tant en missatges privats entre dues persones com en els missatges a grups, a més de poder dur a terme l’edició tant des del client mòbil com des del client d’escriptori.

A més de l’edició dels missatges enviats, Telegram també permet, a partir d’aquesta nova versió, esmentar persones en converses de grups i que aquestes rebin una notificació fins i tot si tenen les notificacions del grup apagades.

Fins i tot podrem esmentar persones que no tinguin nom d’usuari; només ens caldrà escriure el símbol @, i el mateix programa ens desplegarà una llista dels membres del grup per tal que en seleccionem aquell qui volem esmentar.

Feu clic per a engrandir

Feu clic per a engrandir

Referent a llistes d’usuaris, ara podem buscar converses a partir d’una llista de les persones amb les quals ens comuniquem, una manera diferent de buscar les converses que potser serà més pràctica a alguns usuaris.

Altres millores introduïdes en el nou client són més facilitats per accedir als bots inline, i novetats a la interfície com ara botons de compartir els missatges reenviats.

Guillem Alsina
Etiquetes: