Telegram, unes setmanes després

Compartir

Fa uns dies parlàvem de la nova sensació en aplicacions de missatgeria instantània. Un cop fetes les presentacions, hem vist que Telegram a grans trets és més òptim que el popular Whatsapp. Un millor nivell de seguretat, la possibilitat de tancar sessió, d’instal·lar-lo en qualsevol dispositiu i un llarg etcètera que culmina amb la seva gratuïtat.

Amb aquestes qualitats podríem dir que Whatsapp ja pot dir adéu al seu “monopoli” i al seu èxit. Doncs res més lluny de la realitat. Telegram segueix creixent, sí, però substituirà a Whatsapp? De ben segur que no i no és que siguem estúpids i vulguem pagar per un servei que és pitjor que un altre de gratuït.

L’explicació és ben senzilla. La teoria del bar ple. La gent el que busca amb aquestes aplicacions, com quan va a un bar, és socialitzar-se. Si anem a un bar que fa cerveses a meitat de preu i té una decoració luxosa però no hi ha ningú, no hi entrarem oi? Doncs el mateix passa amb aquestes aplicacions. Whatsapp s’ha convertit en el nostre “bareto” de sempre, on les cerveses són més cares i el terra ja no brilla, però que està ple d’amics fins dalt.

I vosaltres què en penseu?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: