Tenim un nou dispositiu low cost, el Samsung Galaxy J1

Compartir

Sembla ser que Samsung vol rentar la cara a les divisions que més ho necessiten. Primer en vam veure renovar la seva estètica amb la gamma Galaxy A i ahir a última hora van fer oficial l’arribada d’una nova gamma baixa, la gamma que inaugura el Samsung Galaxy J1.

A principis d’any ja hi havia certes filtracions amb l’arribada de més dispositius a la gamma baixa-mitjana de Samsung i ara s’ha fet oficial. Ja podem trobar nous dispositius a preus assequibles del gegant coreà.

Aquest dispositiu té una pantalla de 4,3 polzades amb resolució WVGA (que per a saber-ho és de 800×480 píxels) i incorpora un processador de dos nuclis a 1,2 GHz. Té 512 MB de memòria RAM, 4 GB d’espai intern i espai per ampliar la memòria mitjançant una microSD.

Tot ell funcionarà amb una bateria de 1.850 mAh i té Android 4.4.4 Kit Kat amb la interfície de Samsung, la coneguda TouchWiz.

Les càmera de fotografies té un sensor de 5 megapíxels amb flash LED i una frontal de dos megapíxels (amb l’estimat mode Selfie). De moment aquest dispositiu arribarà a mercats emergents i s’espera que el seu preu sigui de 100 euros.

Mercats emergents i tothom qui el vulgui per 100€

Fa poc vam assistir a Madrid a la presentació del Samsung Galaxy A3 i Galaxy A5, que ja ho vau trobar tot al web. Aquests dispositius també van ser presentats per a mercats emergents i ara són un pilar bàsic per a l’expansió a Catalunya i Espanya. El que podem entendre com a dispositiu regal per a les operadores.

Val la pena? Sempre hi ha resposta coherent. Depèn, depèn del que vulguem fer en un dispositiu. Cadascú sap el que necessita i el que es pot permetre a la seva butxaca. Ara bé, després no us queixeu de quin trieu.

Us agrada aquesta opció de Samsung amb el Galaxy J1? Quin dispositiu preferiu a la gamma baixa?

Font | Samsung

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: